häävideo, hääkuvaus, hääkuvaaja, häävideointi, häävalokuvaus, häätaltiointi, häädokumentointi, hääelokuva, häävideokuvaaja, häiden videokuvaus, häiden videokuvaus, dokumentaarinen, Turku, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Pirkanmaa, Satakunta, Lappi Turun saaristo, Turun seutu, häät 2021, häät 2022, häät 2023

HÄÄVIDEO + VALOKUVAT

Häävideo + valokuvat -pakettimme sisältää koko päivän dokumentoinnin aina aamun valmisteluista illan juhliin saakka. Arvioitu kuvauspäivän kesto on noin 12 tuntia.

Kuvaustiiminä on kaksi videokuvaajaa ja yksi valokuvaaja. Tapahtumapaikoista otetaan videota ilmasta käsin sekä tapahtumien äänet taltioidaan tarpeen mukaan. Hääpäivän kohokohdista ja tunnelmista leikataan elokuvallinen 4-8 minuutin mittainen läpileikkaus.

 

Viimeisteltyjä valokuvia toimitetaan potretteineen kaikkineen 200-300 kappaletta.

3200 €
sis. alv. 24%
 

HÄÄVIDEO

Häävideopaketti sisältää koko päivän dokumentoinnin aina aamun valmisteluista illan juhlallisuuksiin saakka. Arvioitu kuvauspäivän kesto on noin 12 tuntia.

Hääpäivän taltioi yksi videokuvaaja.

Hääpäivän kohokohdista ja tunnelmista leikataan tunnelmallinen 4-8 minuutin mittainen läpileikkaus.

1600 €
sis. alv. 24%

OTA YHTEYTTÄ

Miikka lautkoski

040 0608014

miikka@lumocreative.fi

REFERENSSIT

Morsiamen kommentti:

"Kun laittaa ammattilaiset asialle niin jälki ei voi olla muuta kuin priimaa mielettömät kiitokset hääpäivämme taltioinnista videon muodossa! Jos videon näkeminen nostaa onnenkyyneleet silmiin niin hääparille, vieraille kuin tuntemattomillekin, niin tavoite on saavutettu paremmin kuin hyvin. Suosittelut 6/5"

VALOKUVAT

VALOKUVAT