häävideo, hääkuvaus, hääkuvaaja, häävideointi, häävalokuvaus, häätaltiointi, häädokumentointi, hääelokuva, häävideokuvaaja, häiden videokuvaus, häiden videokuvaus, dokumentaarinen, Turku, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Pirkanmaa, Satakunta, Lappi Turun saaristo, Turun seutu, häät 2022, häät 2023

HÄÄVIDEO + VALOKUVAT

Häävideo + valokuvat -pakettimme sisältää tarpeen mukaan koko päivän dokumentoinnin aina aamun valmisteluista illan juhliin saakka. Kuvauspäivän kesto on pisimmillään 14 tuntia. Pakettiin sisältyy aina aloituspalaveri hääparin kanssa.

Kuvaustiiminä toimii video- ja valokuvaaja, jotka ovat suunnitelleet yhteisen kuvaussuunnitelman. Tapahtumapaikoista otetaan videota myös ilmasta käsin, ja hääpäivän kohokohdista sekä tunnelmista leikataan noin 4-8 minuutin mittainen elokuvallinen läpileikkaus.

 

Viimeisteltyjä valokuvia toimitetaan potretteineen kaikkineen 300-500 kappaletta.

alk. 3000 €
sis. alv. 24%

 

HÄÄVIDEO

Häävideopaketti sisältää tarpeen mukaan koko päivän dokumentoinnin aina aamun valmisteluista illan juhlallisuuksiin saakka. Kuvauspäivän kesto on pisimmillään 14 tuntia. Pakettiin sisältyy aina aloituspalaveri hääparin kanssa.

Hääpäivän taltioi yksi videokuvaaja, ja päivän kohokohdista ja tunnelmista leikataan noin 4-8 minuutin mittainen elokuvallinen läpileikkaus.

alk. 1500 €
sis. alv. 24%

OTA YHTEYTTÄ

REFERENSSIT

Morsiamen kommentti:

"Kun laittaa ammattilaiset asialle niin jälki ei voi olla muuta kuin priimaa mielettömät kiitokset hääpäivämme taltioinnista videon muodossa! Jos videon näkeminen nostaa onnenkyyneleet silmiin niin hääparille, vieraille kuin tuntemattomillekin, niin tavoite on saavutettu paremmin kuin hyvin. Suosittelut 6/5"

VALOKUVAT