LUMOAVAN VIDEOTUOTANNON TAKANA

Lumoavan videon ytimessä on hyvä tarina. Tarinanjalostus on vaiheista tärkein. Varsinaisessa videon luomisvaiheessa tuemme tarinankerrontaa korkeatasoisella käsityöllä: elokuvallinen kuvaus ja valaisu sekä yksityiskohtainen ja videon henkiin herättävä äänisuunnittelu. Kun kaikki nämä komponentit ovat harmoniassa, on video katsojalle immersiivisen lumoava kokemus.

Tarvitsetpa mainoselokuvan tai muuta korkeatasoista videosisältöä kulttuurin ja markkinoinnin tarpeisiin, niin tarjoudumme tekemään työn pieteetillä. Nykyaikainen tiimimme adaptoituu monimuotoisesti tämän ajan nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

VUOSITUHANNEN ALUSSA

2000-luvun keskiluokkaisissa kotitalouksissa alkoi hiljalleen yleistymään niin kutsuttu MiniDV -videokamera. 

 

MiniDV oli silta analogisesta formaatista digitaaliseen. Digitaalisuus tarkoitti sitä, että kuvatun videon sai nyt siirrettyä suoraan tietokoneelle ja materiaalia oli mahdollista editoida kotikoneella esimerkiksi leikkaamalla, lisäämällä grafiikkaa, äänitehosteita ja musiikkia. Meistä tuo itse luotu kuvan ja äänen yhdistelmä tuntui varsin lumoavalta!

 

Nykyään tuotamme likkuvan kuvan sisältöjä tukemaan kulttuuri- ja markkinointialan tarpeita. Olemme aina suhtautuneet kehittyvään teknologiaan kiinnostuneesti, joten uudistamme jatkuvasti palveluitamme viimeisimpien tuulien siivittämänä niin teknisillä kuin esteettisilläkin valinnoilla.

Tagit: Videokuvaus, Videotuotanto, aftermovie, turku, mainosvideo, yritysvideo, häävideo, ilmakuvaus, markkinointivideo